skip to Main Content

Meil on eestkostja Jumala trooni juures, mida ümbritseb tõotuse vikerkaar, ning meid on kutsutud esitama oma palveid Kristuse nimel Isale. Jeesus ütleb: “Paluge minu nimel. Minu nimel paludes tunnistate, et te kuulute mulle, olete minu pojad ja tütred, ning Isa kohtleb teid enda omana ja armastab samamoodi nagu mind.

 Minusse uskumise tõttu ilmutate minu ja Isa suhtes lähedast, lapselikku kiindumust. Mina olen kuldne ahel, mille abil on teie süda ja hing seotud armastuse ja kuulekuse kaudu minu Isaga. Väljendage minu Isale tõsiasja, et minu nimi on teile kallis, et te austate ja armastate mind. Ta andestab teie üleastumised ja võtab teid kuninglikku perekonda – teeb teist Jumala lapsed, Tema ainusündinud Poja kaaspärijad. Minu nimesse uskumise kaudu annab Ta teile pühitsuse ja pühaduse, mis muudab teid kõlblikuks Tema töö jaoks patuses maailmas ning kadumatu pärandi jaoks Tema riigis.”

Neile, kes ilmutavad usku Kristuse ohvrisse ja kes Jumala armastusse uskudes osutavad ustavust, on Isa lisaks kogu taevale avanud ka oma südame. Need, kes usuvad Kristusesse kui pattude kandjasse, oma pattude lepitusse ja eestkostesse nende eest, võivad Jumala armu rikkuse kaudu saada endale taeva aardeid. Kahetseva südame palve avab juurdepääsu varakambrile ning haarab kinni Kõigeväelise jõust. Niisugune palve võimaldab palujal mõista, mida tähendab haarata kinni Jumala jõust ja Temaga rahu teha. EGW “Jeesuse sarnaseks”

Telli vaimulikud mõtted oma postkasti

Suhe Jumalaga nõuab järjepidevust. Kui soovid oma postkasti sisukat vaimulikku mõtisklust ja looduspilti siis liitu meiega. Uudiskirja tellides nõustud meie privaatsustingimustega ning igal hetkel saad kirjadest loobuda.

Back To Top